1. Το Πρώτο Κτίριο

Στο ισόγειο υπάρχει άνετος χώρος αναμονής - καθιστικού (με τζάκι) - bar, όπου μπορεί κανείς να απολαύσει παραδοσιακό πρωινό, καταπληκτικά σπιτικά φαγητά και γλυκά, να γευθεί ποτά και κρασιά από την πλούσια κάβα, να διαβάσει, να ακούσει μουσική ή να παίξει επιτραπέζια παιχνίδια. Ο παραπάνω χώρος μπορεί να φιλοξενήσει 25-35 άτομα.

Στον όροφο υπάρχει μεγάλη κοινόχρηστη σάλα με καθιστικά και πρόσβαση στον εξώστη. Ο χώρος αυτός είναι δυνατόν να φιλοξενήσει συγκεντρώσεις (meetings) 15 ατόμων.

Σ' όλους τους χώρους ο εξοπλισμός αποτελείται από αυθεντικά παλιά συλλεκτικά έπιπλα, φωτιστικά και αντικείμενα, επιπλέον δε υπάρχουν περίτεχνα ξύλινα ή επιχρισμένα ταβανώματα και ζωγραφικός διάκοσμος.

Στην ανατολική εξωτερική πλευρά του Ξενώνα υπάρχει διαμορφωμένη αυλή με πράσινο και καθιστικά2. Το Δεύτερο Κτίριο

Στο ισόγειο υπάρχει μικρό καθιστικό και κοινόχρηστη κουζίνα, ενώ  υπάρχει και κοινόχρηστος χώρος με hammam, sauna, hydromassage, διάδρομο και ποδήλατο.

Υπάρχει επίσης ισόγειος ημιυπαίθριος χώρος με τζάκι και παληό φούρνο για χρήση καθιστικού.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπάνιο, τηλέφωνο, τηλεόραση.

Σε πολλούς χώρους υπάρχει ζωγραφικός διάκοσμος και περίτεχνα ταβανώματα ενώ όλος ο εξοπλισμός αποτελείται από παλιά έπιπλα, φωτιστικά και αντικείμενα επιλεγμένα με πολύ μεράκι απ' όλη την Ελλάδα.ΟΙΚΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ: Πλατεία Πατριάρχου Βαρθολομαίου Α', 63074 Αρναία Χαλκιδικής
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: Τηλ. 23720 23210-11, Κιν. 6944 641656, Fax 2310 227767, email: inn@oikia-alexandrou.gr

  Ελληνικά         English         Deutsch         Italiano